23948sdkhjf

Tidligere direktør runder 50 år i automationsvirksomhed: Har altid været omstillingsparat

50 år.

Så længe har Poul Jørgen Larsen om få uger kunnet kalde sig medarbejder hos automationshuset C&H System.

Poul Jørgen Larsen startede i ingeniørfirmaet Christensen og Hansen Maskiner, nu C&H System A/S, under de oprindelige ejere som nyuddannet stærkstrømsingeniør i en alder af 26 år. Han har været med næsten helt fra firmaets spæde start i 1968 og har gennem tiderne været en del af flere forskellige dele af virksomhedens områder.

Da den ene af grundlæggerne, Børge Christensen, udtrådte af firmaet i 1990, blev Poul udnævnt til vicedirektør. Da den anden grundlægger, Hans Hansen blev pensioneret i 2004, blev Poul udnævnt til administrerende direktør.

Efter et ejerskifte i 2008 fortsatte Poul som key account manager med ansvar for salg og rådgivning for virksomhedens største kunde.

I dag udfører Poul Jørgen Larsen forskellige opgaver for firmaet, og det er da også en glad jubilar, der kan fejre 50 år på pinden om lidt.

- Det har aldrig været kedeligt at arbejde for C&H System, og jeg har altid haft opfattelsen af, at der er brug for mig. Jeg har igennem min karriere haft skiftende ansvarsområder, som har udfordret mig både fagligt og personligt og skabt en helt perfekt balance. Derudover har glæden ved det gode samarbejde med kollegaer og andre mennesker, hvor loyalitet og fleksibilitet går begge veje, resulteret i at vi i fællesskab løfter opgaverne, lyder det fra Poul Jørgen Larsen.

At Poul Jørgen Larsen nu har 50 års erfaring kan blandt andet tilskrives hans evne til at tilpasse sig forskellige omstændigheder, mener nuværende direktør John Thrane Nielsen.

- En af Pouls styrker er, at han altid har været omstillingsparat og at han løbende har dygtiggjort sig og fulgt med udviklingen. Pouls viden om den altid hastigt udviklende styringsteknologi er således stadig den dag i dag fuldstændig tidssvarende, siger John Thrane Nielsen.

Prikken over i'et i Poul Jørgen Larsen jubilæumsfejring er, at han i anledning af jubilæet vil modtage Dronningens Fortjenstmedalje. Den vil han modtage, når virksomheden fredag i næste uge afholder reception for den tidligere direktør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.065