23948sdkhjf

Vestjysk elektronikvirksomhed opkøbt af finsk milliardforetagende

Esbjerg-virksomheden CS Electric, der næste år kan fejre deres 50-års jubilæum, er kommet på nye hænder. Mere præcist er vestjyderne, der beskæftiger sig med teknisk engineering, elektrificering og automatiseringsydelser, blevet opkøbt af den store finske teknikentreprenør Caverion.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

CS Electric har i dag 70 ansatte fordelt i Esbjerg og Aalborg, og de bliver altså nu del af Caverion-koncernen, der har mere end 14.000 ansatte og omsætter for tocifrede milliardbeløb årligt.

Det vækker glæde hos CS Electrics CEO, Søren Mathiasen, som tror på, at de økonomiske muskler hos Caverion vil booste forretningen yderligere.

- Vi har i de seneste år oplevet en betydelig vækst og efterspørgsel efter vores teknologiske løsninger og ydelser inden for marine-, energi- og industri. Caverions størrelse, internationale tilstedeværelse og kapacitet giver betydelige fordele for en yderligere udvikling af vores forretning sammen. Desuden vil vores kombinerede forretning have den fornødne størrelse til at afsætte yderligere ressourcer til udvikling af nye teknologier, eksempelvis Power-to-X og sektorkobling, siger Søren Mathiasen i pressemeddelelsen.

For Caverion giver opkøbet også god mening, fordi marine- og energisektorerne, hvor CS Electric især opererer, er områder, hvor Caverion gerne vil styrke tilstedeværelsen.

- Kombinationen af vores virksomheder vil give os en stærk platform for yderligere vækst lokalt og internationalt. Sammen kan vi tilbyde vores eksisterende og nye kunder bæredygtige løsninger til energireduktion, der er rettet mod både marineindustrien og andre industrier, siger Carsten Sørensen, der er administrerende direktør i Caverion Danmark.

Om CS Electric

CS Electric beskæftiger sig ud over komponentsalg med el og automationsløsninger i industri- og i marine-sektoren.

Firmaet råder over et stort tavleværksted hvor der produceres styretavler samt egen installatør og engineering-afdeling.

CS Electric har ud over hovedkontoret i Esbjerg også en afdeling i Aalborg.

Virksomheden har i alt cirka 70 medarbejdere.

Kilde: CS Electric

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079