23948sdkhjf

Kabelproducent gør klar til stor udvidelse

Telefonerne kimer og ansættelsessamtalerne er i fuld gang op mod jul hos virksomheden Scankab Cables i Aarup på det vestlige Fyn. Samtidig kører gaffeltrucks i pendulfart frem og tilbage mellem de mange store lagerreoler for at hente kabler som skal tilpasses, inden de kan sendes afsted til alle de kunder, som har bestilt.

- Vi har fordoblet vores omsætning i vægt de senere år, hvilket har gjort, at vi har måttet ansætte omkring 30 nye medarbejdere alene i år, fortæller Morten Rasmussen, direktør for Scankab Cables i Aarup.

Det er blandt andet den grønne omstilling, der har givet virksomheden vind i sejlene:

- Når der skal etableres solcelleparker, vindmøller, eller der i det hele taget skal transporteres strøm, skal der bruges kabler. Derfor har den grønne omstilling været med til at skabe øget efterspørgsel på vores produkter i hele Skandinavien og i Tyskland.

Nyt hovedkvarter skal fremtidssikre virksomheden

Derfor har virksomheden nu købt 76.330 kvadratmeter jord i Taarupparken i Aarup af Assens Kommune for at kunne samle og udvide virksomheden.

- Ambitionen er at samle alle vores aktiviteter omkring Skandinavien og Tyskland i et hovedkvarter i Aarup. Det gør vi, dels fordi vi er vokset ud af vores nuværende placering, men også fordi vi ønsker at fremtidssikre virksomheden ved at udvide kapaciteten, så vi fortsat kan følge med den øgede efterspørgsel, siger Morten Rasmussen.

Det nye hovedkvarter vil blive bygget i etaper frem mod 2030. Først udvides virksomheden med ekstra lagerplads, og senere bliver der til lagerhallerne bygget administration og logistikcenter, så man med tiden kan flytte og samle hele virksomheden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Jysk EMS'er jubler ikke trods vækst på 600 procent
Ambu starter ud med vækst i første kvartal
Robotmesse vender tilbage til Odense
Demant vokser 10 procent trods svære betingelser
Google lancerer chatrobot i konkurrence med Microsoft
Midtjyder opkøbt af kapitalfond
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.093