23948sdkhjf

Ny formand tager over hos Dira

Robotforeningen holdt for nyligt sit årsmøde

Onsdag den 8. marts var der årsmøde i Dansk Robot Netværk, Dira.

På programmet var blandt andet valg af ny formand, idet Kim Reeslev havde valgt ikke at genopstille

Han bliver i stedet efterfulgt af Michael Nielsen, der hidtil har været næstformand for Diras bestyrelse. Til daglig er han direktør for Beckhoff Automation.

- Jeg er utroligt glad for og beæret over at blive valgt til formand for bestyrelsen i Dansk Robot Netværk, og at der samtidig er valgt en meget stærk bestyrelse, som jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med. Dira er et netværk, som repræsenterer et arbejde og ikke mindst et fællesskab, hvor det at løfte i flok og dele viden til fordel for automatiserings- og robotbranchen er helt centralt. Behovet for automatisering bliver kun større og større, og der venter en masse spændende opgaver forude for bestyrelsen i Dira. Og det er vi i bestyrelsen mere end klar på, siger Michael Nielsen på Diras hjemmeside.

Udskiftninger i bestyrelsen

Derudover blev Henrik Hegelund Louw, strategy specialist, technology & innovation, manufacturing development hos Novo Nordisk, Karsten Munk Matthiesen, R&D manager hos Sanovo Technologies, og Peter Trillingsgaard, branchedirektør hos DI Produktion, indvalgt som nye medlemmer af bestyrelsen.

Der var desuden genvalg til Brian Duus, director, global manufacturing safety, Lego Systems, og Kasper Hallenborg, institutleder på Syddansk Universitet.

Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef hos Lemvigh Müller, Kim Koertsen, direktør hos DanRobotics, Kurt Nielsen, teknologichef hos Teknologisk Institut og Per Martens, general manager hos Schunk Intec var ikke på valg.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter automation
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453