23948sdkhjf

Nyt om navne: DIS opruster inden for hardware, software og el

Ingeniørvirksomheden har i sidste halvår af 2012 styrket sine kompetencer indenfor hardware- og softwareudvikling samt el og automation.
Jørgen Nørtoft Kristensen er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Han er uddannet hardwareingeniør og har mange års erfaring som konsulent og udviklingsingeniør fra blandt andet Data Respons og Kamstrup. Udover bred generel hardware-erfaring, har Jørgen specialistviden omkring blandt andet high speed designs.

Bo Larsen er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i København. Bo er uddannet softwareingeniør og har mange års erfaring fra Nokia, Reson samt for Flåden med et længere ophold på Grønland. Han har desuden specialistviden omkring produktionstest af elektronik og mekatroniske produkter.

Benjamin Haastrup er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Benjamin er uddannet stærkstrømsingeniør og har tidligere været ansat hos IBM, ICTUS og Electricon. Han har blandt andet stor erfaring inden for måleteknik, EMC og lynbeskyttelse.

Jesper Grønhøj Larsson er blevet ansat som senioringeniør hos DIS i Århus. Jesper er uddannet stærkstrømstekniker og har mange års erfaring som el-ingeniør fra blandt andet Vestas og Deif, hvor han blandt andet har arbejdet med eltavler og styresystemer til vindmøller.

Også i DIS’ mekanikafdeling har man de seneste måneder ansat en række udviklingsingeniører med mekanikbaggrund. Ingeniørvirksomheden har ansat mere end 20 nye medarbejdere i løbet af 2012 og beskæftiger ca. 100 medarbejdere i alt. DIS forventer, at kunne byde velkommen til endnu flere ingeniører i det nye år.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.41