23948sdkhjf

Printplade-leverandør med stærkt regnskab efter overtagelse

Den mønske PCB-leverandør Møn Print havde et stærkt 2022.

Det står klart efter offentliggørelsen af virksomhedens seneste årsrapport, hvor de voksede en million på bruttofortjenesten til 2,1 million kroner og gik 141 procent frem til 1,3 millioner kroner på bundlinjen.

Ifølge ledelsesberetningen var resultatet tilfredsstillende "i forhold til det konkurrenceprægede marked, vi befinder os i."

Som tidligere beskrevet blev Møn Print i slutningen af august i fjor opkøbt af franske Icape Group, og det samarbejde har haft mange goder, der typisk er at finde i en stor international organisation.

Men da de udenlandske ejere kun nåede at være en del af virksomheden en tredjedel af regnskabsåret, er en stor del af fortjenesten Møn Prints egen. Det fortalte direktør Tina Pedersen tidligere på året, da hun gjorde status overfor Electronic Supply.

Dengang lød det fra hende, at 2022 var gået "rigtigt, rigtigt godt", fordi Møn Print allerede inden overtagelsen var inde i en god stime og var i stand til at "performe 110 procent hele tiden."

Direktøren lagde desuden vægt på, at det har taget lidt tid at få gang i alle synergierne og fordelene ved det nye ejerskab..

- Vi forventer, at 2023 bliver bedre end 2022. For det er først i år, at vi for alvor bruger hele setuppet bagved og kan få glæde af det, sagde Tina Pedersen tidligere på året.

MØN PRINT A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 2,1 1,1
Resultat af primær drift 1,6 0,7
Resultat før skat 1,6 0,7
Årets resultat 1,3 0,5
Balancestatus 3,7 2,7
Egenkapital 1,98 1,41
Antal ansatte 3 3
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141