23948sdkhjf

Investeringer kommer til gavn: - Ingen andre kan levere et tilsvarende produkt

I begyndelsen af indeværende år kunne ventilationsvirksomheden Airmaster åbne dørene til deres nye testcenter, og det får de nu gavn af.

Dengang lød det blandt andet, at den store investering i testfaciliteterne ville gøre dem i stand til at beholde deres tekniske forspring, fordi det ville give dem mulighed for at effektivisere produktudviklingen.

Og det er der nu kommet et konkret bevis på, for mandag kunne de lancere deres nye AMX-anlæg, der med virksomhedens egne ord er en "game changer".

AMX-anlægget kombinerer ventilation med temperaturkontrol, og det ser de stort markedspotentiale i.

- På nuværende tidspunkt er der ingen andre, der kan levere et tilsvarende ventilationsprodukt, hvor køle- og varmekontrol er integreret. Normalvis vil man bruge tre separate apparater til henholdsvis luftudskiftning og termisk kontrol, men nu lancerer vi altså et produkt, der kan håndtere alle tre dele, siger Product Manager hos Airmaster, Lars Winther, i en pressemeddelelse.

Udtryk for langsigtet fokus

Mens de nye testfaciliteter har gjort gavn for lanceringen, påpeger Lars Winther også det generelle fokus på udvikling i Airmaster som et vigtigt led i den fortsatte vækst.

- I et konkurrencepræget og attraktivt marked skal vi altid være på forkant med udviklingen og vores konkurrenter. Derfor har vi gennem en årrække fokuseret massivt på vores produktudvikling, og det er AMX et resultat af. Så at vi nu er klar med et produkt af den her kaliber er et kæmpe skulderklap til vores udviklingsafdeling, der har knoklet i mere end fem år og nu endelig kan se arbejdet bære frugt, lyder det fra Lars Winther.

Lasse Mikkelsen, CCO hos Airmaster, tror også på fremtiden i lanceringen.

- Behovet for et sundt indeklima forsvinder ikke. Tværtimod ser vi i disse år store private og offentlige investeringer i indeklima, men i særdeleshed også i energiudbedringer. Det gælder både i Danmark og udenfor landets grænser, hvor vi har oplevet stor vækst i blandt andet Tyskland og Holland, siger Lasse Mikkelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109