23948sdkhjf

Gomspace-investor tøver ikke trods svære år: - Du er nødt til at være tålmodig

Selvom Gomspace det sidste år har været i modvind, er der ingen tøven hos selskabets britiske storinvestor Peter Kendal Hargreaves.

I et interview med Finans fortæller den britiske mangemilliardær, der har skudt omkring 100 millioner kroner ind i satellitvirksomheden, at han er bevidst om de seneste års tab, men at han tror på fremtiden i det nordjyske.

Han siger til mediet, at han mener, der er plads til at mangedoble antallet af satellitter i rummet, og at han mener, der er mange ting, som man kan bruge satellitter til, som man endnu ikke har tænkt på.

Derfor er Peter Kendal Hargreaves fortrøstningsfuld og tålmodig, selvom Gomspace de sidste fem år har tabt over 300 millioner kroner.

- Det gør mig ikke noget, hvis jeg skal vente fem eller 10 år på at se noget afkast af min investering i Gomspace. Jeg tror ikke, man kan få profit på kort tid i rumindustrien. Du er nødt til at være tålmodig, siger Peter Kendal Hargreaves til Finans.

Trods de seneste års tab, har Gomspace dog siden Carsten Drachmanns indtræden som CEO i foråret vokset på omsætningen. De har ført til flere store ordrer som følge af den nye direktørs plan om at tjene flere penge på produktsalg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084