23948sdkhjf

Stifter drømmer om 5000 ansatte: - Markedet er nærmest uendeligt stort

Det skorter ikke på ambitioner hos Ole Jensen.

Han står bag virksomheden Nanonord, der udvikler analyseinstrumenter til blandt andet fødevare- og landbrugsindustrierne ved brug af NMR (Nuclear Magnetic Resonance).

Og med sit produkt, Tveskaeg, vil han gøre Nanonord til Nordjyllands største virksomhed. Det skriver Nordjyske.

Ole Jensen går også under navnet Ole-opfinder, og han stod sidst i 90'erne bag teknologivirksomheden Digianswer, som han solgte for et trecifret millionbeløb til Motorola.

Læs også: - Jeg er blevet solgt én gang

I dag står han bag Nanonord, der med NMR-teknologien udvikler analyseinstrumenter til en lang række industrier, herunder fødevare-, spildevand-, landbrug- og energi-industrierne.

Derfor tillader Ole Jensen sig at drømme stort.

- Jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle vokse med en faktor tre om året. Markedet for dette produkt er nærmest uendeligt stort, siger Ole Jensen til Nordjyske.

Læs også: Mini MR-scanner optimerer renseanlæg og meget mere

Derfor har han allerede flere nyansættelser i støbeskeen på virksomhedens faciliteter i det østlige Aalborg, hvor Nanonord også næste vil bygge til, så kapaciteten kan følge med den potentielle kæmpeefterspørgsel, lyder det i Nordjyske, hvor han fortæller, at håbet er 5000 medarbejdere på sigt.

Om Nanonord

  • Stiftet af Ole Jensen.
  • Har udviklet produktet Tveskaeg, der kan analysere forskellige indholdsstoffer ved brug af nuclear magnetic resonance.
  • De leverer analyseudstyr, der eksempelvis kan måle udvalgte stoffer som nitrat, nitrit og ammoniak i spildevandssektoren eller salt og sukker i fødevarer.
  • Leverer derudover til blandt andet energi- og landbrugssektoren.

Kilde: Nanonord, Nordjyske

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703