23948sdkhjf

Stærkt ordreindtag får robotsucces til at opjustere i 11. time

Et stærkt ordreindtag i fjerde kvartal får nu Shape Robotics til at opjustere forventningerne til 2023-regnskabsåret.

Ifølge en selskabsmeddelelse var ordreindtaget rekordstort i fjerde kvartal, så Shape Robotics opjusterer omsætningsforventningerne til 170 millioner kroner mod tidligere 145-155 millioner kroner, mens EBITDA-forventningerne opjusteres til 8 millioner kroner mod tidligere 4-6 millioner kroner.

- Realiseringen af vores målsætninger har betydet en større international eksponering og yderligere validering af Shape Robotics som en pålidelig partner i den globale digitale omstilling og uddannelse af børn og unge i STEAM-fagene, udtaler CEO André Fehrn i selskabsmeddelelsen.

Han hæfter sig desuden ved den stærke afslutning på det regnskabsåret, der blandt andet bød på opkøb af polske Skriware.

Med nye muligheder i Polen, fortsat fremgang i Rumænien og flere andre projekter i støbeskeen forventer Shape Robotics at nå op på en omsætning på 300-325 millioner kroner i 2024.

Virksomheden meddeler desuden, at de i løbet af første kvartal 2024 forventer at præsentere en ny tre-årig strategi for Shape Robotics.

Den endelige årsrapport udkommer 29. februar.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.628