23948sdkhjf

Målervirksomhed i storsatsning med nye produktionsfaciliteter

Kamstrup åbner nyt stort nordamerikansk hovedkvarter samt nye produktionsfaciliteter i Georgia i USA. 

Ambitionen er at udbrede dansk vandteknologi til resten af verden. På fabrikken skal der nemlig produceres ultrasoniske vandmålere, der kan identificere lækager i vandledninger. 

- Vandspild er et kæmpeproblem ikke bare i USA, men i store dele af verden. Men det kan vores danske teknologi afhjælpe, hvilket vi ser et globalt potentiale i, siger CEO i Kamstrup, Søren Kvorning og understreger, at åbningen i Georgia derfor markerer et markant næste skridt for Kamstrup og for Danmark som vandteknologisk foregangsland.

Torsdag eftermiddag amerikansk tid åbnede den danske ambassadør Jesper Møller Sørensen sammen med Georgias guvernør Brian Kemp således den danskejede fabrik.

- Åbningen af Kamstrups nye fabrik markerer en vigtig milepæl i det dansk-amerikanske samarbejde inden for bæredygtig vandhåndtering og investeringer. Investeringen understreger danske virksomheders vedvarende engagement i at fremme den grønne omstilling og skabelse af arbejdspladser i USA. Det er fantastisk at se en dansk virksomhed, der er i spidsen for innovation og bæredygtighed, gøre en mærkbar indflydelse på det amerikanske marked, siger Jesper Møller Sørensen.

Ikke tilfældigt

De nye faciliteter i Cumming, Georgia dækker et areal på 14.000 kvadratmeter mod tidligere 3.000 kvadratmeter. Valget af Georgia i Atlanta i det sydøstlige USA er ikke tilfældigt.

- Atlanta er et globalt knudepunkt for innovation, hvilket passer perfekt med Kamstrups fokus på teknologi og forpligtelse til at levere industriens mest avancerede og pålidelige vandmålingsløsninger, siger Vice President og Country Manager for Kamstrup Bruce Bharat. 

Han er ikke i tvivl om, at Kamstrups teknologi har potentialet til at gøre de amerikanske vandforsyninger langt sikrere og mere effektive. Især udfordringer med knaphed i vandforsyningen, øgede omkostninger og et stigende befolkningstal udgør nemlig et stigende problem i mange stater.

- Det er disse problemer vores teknologi kan afhjælpe, og derfor har vi store forventninger til vores satsning i USA. At vi samtidig skaber lokale jobs, styrker kun forholdet og nærheden til vores amerikanske kunder og samarbejdspartnere, siger CEO Søren Kvorning, der også deltog i åbningen.

Kamstrup betjener allerede amerikanske forsyninger i blandt andet El Paso, Texas; Jackson, Mississippi; Madison County, Alabama og Greer, South Carolina.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109