23948sdkhjf

Stifter reddede konkursramt livsværk: - Vi har fået stort set alle de gamle kernekunder tilbage

Efter Carsten Walterdorff opkøbte konkursboet af sit eget livsværk i oktober, har der været fart på i lysvirksomheden Develtron

Carsten Walterdorff har rigeligt at se til.

Siden han i oktober købte konkursboet i Develtron - en virksomhed han selv startede og siden solgte - har han brugt sin tid på at finde den gamle "Develtron-ånd" frem igen. Og der er "fuld fart fremad" i lysvirksomheden, fortæller han.

- Vi er der, hvor vi har fået stort set alle de gamle kernekunder tilbage, siger Carsten Walterdorff.

Men det har ikke været let at få forretningen op at køre igen. I november fortalte direktøren, at han på det tidspunkt arbejdede 14 timer om dagen. Det er heldigvis blevet bedre nu, fortæller han.

- Det er blevet fornuftigt og tåleligt de seneste par måneder. Men det var hårdt i starten, for når man overtager et konkursbo, er der meget, der skal på plads, siger Carsten Walterdorff.

Fået stabilitet med kendte ansigter

En af årsagerne hertil er blandt andet, at Carsten Walterdorff for nyligt har ansat to kendte ansigter fra det "gamle" Develtron i form af en produktionschef og en bogholder, der hver især har 15 års erfaring i Develtron.

- Jeg begynder at kunne mærke stabiliteten, og det har været meget vigtigt at få dem ansat igen, siger Carsten Walterdorff.

I skrivende stund er der i kun i alt fire fuldtidsansatte. Han er på udkig efter flere medarbejdere, men der kommer ikke til at være en lige så stor medarbejderstab som førhen, hvor der var omtrent 20 ansatte i Develtron. Det skyldes, at Carsten Walterdorff, siden han kom tilbage, har arbejdet på at implementere nye interne systemer, der skal lette arbejdsgangene.

- Vi har fået opbygget nye interne systemer til lager og indkøb. Systemet giver overblik over, hvor meget der er solgt, hvor meget der er i ordre, og hvor meget der er på lager. Så bliver der bestilt hjem seks måneder i forvejen, så vi ikke når at komme i problemer med lageret og kan nå at få varerne hjem, siger Carsten Walterdorff.

Kultur skal være der 1000 procent

Dermed kan der spares mandetimer på den front, men selvom der ikke vil være lige så mange folk som førhen, vil der ifølge Carsten Walterdorff fortsat være et stort fokus på at holde fast i "Develtron-kulturen".

- Jeg forventer ikke, vi når op på samme antal mennesker, men vi vil stadig forsøge at skabe en Develtron-kultur. Den skal være her 1000 procent, siger Carsten Walterdorff.

Om Develtron

  • Holder til i Randers.
  • Stiftet i 2005 af Carsten Walterdorff.
  • Leverer LED-løsninger i større og mindre skala til erhvervslivet.
  • Carsten Walterdorff solgte virksomheden i 2021, og da Develtron gik konkurs i 2023 opkøbte han konkursboet og driver nu virksomheden videre.

Kilder: Develtron

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063