23948sdkhjf

Danskere bliver internationalt førende på produktudvikling

Danske produktudviklingsspecialister bliver internationalt førende gennem alliance. DELTA IT Processer er gået sammen med Kasse Initiatives, InterSPICE og Impronova med henblik på at blive markedsledende inden for procesforbedringer og assessments.
DELTA Axiom er en kombination af Tim Kasse’s CMMI ekspertise, Alec Dorlings SPICE ekspertise og DELTA’s Improvability ekspertise. En komplet samling af viden omkring de processer, der ligger bag ved effektiv produktudvikling.

US Department of Defence startede en trend, da de I 90’erne begyndte at stille krav til sine leverandører af IT systemer. Det er blevet til et marked, hvor de produktudviklende virksomheder ønsker en hurtigere og billigere produktudvikling, og kunderne der ønsker dokumentation for leverandørernes modenhed.

Det affødte en række procesmodeller, hvoraf de mest kendte er CMMI og SPICE. To glimrende modeller, som ser forskellige ud, men har det samme formål. Effektiv produktudvikling. Men de har traditionelt haft stærke tilhængere i hver sin lejr.

DELTA IT Processer har arbejdet med begge modeller i mange år, og har nu indgået en historisk alliance med tre virksomheder, hvis bagmænd har været med til at starte henholdsvis CMMI og SPICE.

Som de første i verden tilbyder DELTA Axiom nu certificeringer, som dækker flere modeller på en gang, et stærk ønske hos virksomheder, der¨både har kunder som stiller krav om CMMI og andre kunder der stiller krav om SPICE.

Kilde: Delta – http://www.delta.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078