23948sdkhjf

HP Elektronik-montage slår ny omsætningsrekord

Montagevirksomheden fra Ballerup har fremgang på både top- og bundlinje med et 2012/13-regnskab, der sætter ny omsætningsrekord for tredje år i træk.
Fremgangen fortsætter hos HP Elektronik-montage, som i slutningen af 2013 fremlage tallene for regnskabsåret 2012/13.

Her omsatte Ballerup-virksomheden for 17,2 mio. kr., og dermed har HP Elektronik-montage altså sat ny omsætningsrekord for tredje regnskabsår i træk.

Også på bundlinjen ser det godt ud for virksomheden, som i december sidste år kunne lade sig fejre som årets bedste elektronikmontagevirksomhed ved at modtage Den Gyldne Loddekolbe.

Læs også: HP Elektronik-montage vinder Den Gyldne Loddekolbe

Resultatet efter skat lyder på 564.401 kr., hvilket er en fremgang på 12 procent i forhold til det forgangne regnskabsår.

Adm. direktør Thor Mønsted udtrykker da også tilfredshed med resultatet, som kommer efter et år, hvor Ballerup-virksomheden både har udvidet i produktionen og medarbejderstaben samt investeret i endnu en SMD-linje.

Læs også: HP Elektronik-montage investerer i ny SMD-linje

HP Elektronik-montage blev grundlagt af Hanne Petersen i 1998 under navnet HP Consult, og i februar 2012 overtog den daværende produktionschef, Thor Mønsted, så ansvaret for virksomheden i rollen som adm. direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078