23948sdkhjf

Intego på opkøb

Intego A/S overtager aktiviteterne i SkovlundGruppen, som drives videre som en integreret del af firmaet.
Intego A/S har fra årsskiftet, med tilbagevirkende kraft, overtaget aktiviteterne i SkovlundGruppen, som leverer el-tekniske løsninger og service til industri og erhverv. Afdelingen drives videre med de nuværende medarbejdere som en integreret del af Intego A/S’ Esbjerg-afdeling med Jørgen Husted som afdelingschef. Den daglige ledelse bliver fremover varetaget af den hidtidige leder, Henrik Lauridsen.

Afdelingen vil forsat have base i Skovlund, som for Intego har en god placering i forhold til servicering af både nuværende og nye kunder i området.

- Baggrunden for salget er et ønske om forsat vækst og udvikling af virksomheden. Med Intego A/S’ brede kompetencer og kapacitet i ryggen, er mulighederne for forbedret kundeservice og tilgang af nye kunder og opgaver øget betydeligt, fortæller Henrik Lauridsen, som i SkovlundGruppen har opbygget en god og solid kundekreds inden for industri og erhverv i området.

Også fra Integos side er der store forventninger til fremtiden.

- Udover traditionelle installationsopgaver varetager SkovlundGruppen også mindre automationsopgaver og kommunikationsløsninger. Vi ser derfor gode muligheder for yderligere vækst og udvikling i området, samt udnyttelse af synergier i forhold til de øvrige afdelinger i Intego, slutter administrerende direktør Jens Frost Mikkelsen fra Intego A/S.

Kilde: Intego - http://www.intego.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078