23948sdkhjf

Rekordregnskab fra Systematic

Den århusianske softwareproducent oplevede stor vækst i 2007/2008, og virksomheden tror på, at man kommer styrket gennem finanskrisen.
Systematic, der blandt andet leverer software til militær- og medicoindustrien, kom ud af 2007/2008 med en stigning i omsætningen på 10 % til 375 mio. kr. Overskuddet før skat steg ligeledes til 37,7 mio. kr. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Ifølge Systematics direktør Michael Holm skyldes succesen blandt andet koncernens satsning på færdige, fleksible softwareløsninger. Han mener, at markedet i stigende grad efterspørger ”hyldevarer” frem for kundespecifikke løsninger, og det er netop Systematics kerneprodukt. Også i det kommende år regner han derfor med, at Systematic kan vokse – på trods af finanskrisen.

– 2009 bliver udfordrende for mange virksomheder, også Systematic, men vi tror på, at vi kommer styrket gennem året. Omkring 85 % af vores forretning er rettet mod forsvaret, sundhedssektoren og politiet. Det er sektorer, der kun i mindre grad er berørt af finanskrisen. Desuden har vi allerede 377 mio. kr. stående i ordrebogen, siger Michael Holm på hjemmesiden.

Kilde: Systematic - http://www.systematic.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174