23948sdkhjf

Børsen straffer Rovsing

Underleverandøren til satellitindustrien har ikke været hurtigt nok ude med informationer til markedet

Rovsing i Skovlunde har ikke offentliggjort en række informationer til markedet hurtigt nok, i strid med børsens regler, skriver Nasdaq i en meddelelse. 

- Nasdaq Københavns disciplinærkomité har yderligere besluttet med baggrund i Rovsings A/S’ gentagne overtrædelser af Regler for udstedere af aktier, at skærpe sanktionen over for Rovsing og pålægge Rovsing A/S en afgift svarende til én gang det årlige beløb for optagelse til handel, jf. Regler for udstedere af aktier punkt 5, fremgår det i meddelelsen. 

Overtrædelsen skete i december 2017, skriver Ritzau/Finans ifølge business.dk. I forbindelse med, at bestyrelsen i producenten af simulatorer og testsystemer til satellitter blandt andet udarbejdede en ny strategi, gennemførte en rettet emission og udstedte warrents, blev børsen informeret to dage for sent. 

Rovsings 2021-strategi, som blev lanceret i 2019 med titlen ”Restore trust and profitability”, kom samme med flere initiativer, der skal styrke firmaet kapitalgrundlag, indtjening og vækst.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125