23948sdkhjf

Sjællandsk elektronikproducent opgraderer på flere fronter

LS Control har hentet maskiner ind på flere fronter den seneste tid.  

Senest har elektronikfirmaet i Gelsted på Sydsjælland investeret i en ny E by DEK-maskine til produktionen, som afløser for en ældre model med mere end 15 år på bagen. Med nyerhvervelsen er kvalitet forbedret og omkostninger reduceret, ligesom der har giver øget fleksibilitet i produktionen, skriver LS Control i sit seneste nyhedsbrev. 

De nye maskiner åbner mulighed for brug af mindre komponenter og sikrer en højere grad af automatisering i produktionsprocessen. 

LS Control har også indkøbt en Ultimaker 3 Extended - 3D printer til at understøtte arbejdet i udviklingsafdelingen. 3D printeren skal primært bruges til printning af prototyper i forbindelse med udvikling af nye produkter. Hermed kan der hurtigt laves en fysisk udgave af tegningen på skærmen, og det kan vurderes om der er behov for tilpasning eller ændring langt hurtigere i processen end førhen. Det gør det desuden nemmere at afprøve forskellige ideer til design og udformning. 

Endelig er der også erhvervet et nyt måleapparat, der forbedrer målinger af elektromagnetisk stråling. Det betyder, at vi nu kan sikre, at vores produkter i endnu højere grad overholder EN62233, den gældende europæiske standard for eksponering for elektromagnetiske felter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078