23948sdkhjf

Konkursramt lysfirma fortsætter i fusionsselskab

Over halvdelen af arbejdspladserne er gået tabt, men ejeren vil ansætte igen

Aktiviteterne fra det konkursramte belysningsselskab Neoline fortsætter. Og adressen på Lægårdvej i Holstebro bliver fortsat base for udvikling af el-besparende lysløsninger. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer. 

Ultraline ApS, en fusion af Ultralux ApS og Luxline ApS, hedder selskabet, som fører aktiviteterne videre. 

- Vi har købt aktiviteterne ud af konkursboet og fusioneret med Ultralux ApS, som er et stort bulgarsk firma med eksport til 18 lande, siger Jens Hedegaard, der ejer halvdelen af Ultraline mens bulgarske Dimitar Stoyanov Mihaylov står med resten af ejerskabet. 

Seks ud af 10 arbejdspladser i belysningsfirmaet gik tabt i forbindelse med konkursen. Jens Hedegaard håber at ansætte igen i 2019, forudsat fusionsfirmaet formår at tjene penge.

Knækket af tocifret millionglæd
Neoline blev taget under konkursbegæring i starten af september, da skattemyndighederne sagde stop. På det tidspunkt havde belysningsselskabet oparbejdet en gæld på 18 millioner kroner. 

I forbindelse med konkursen lød Jens Hedegaards forklaring, at en fejlslagen satsning i Tyrkiet og tab på 3,5 millioner kroner også spillede en rolle i konkursen

Neoline producerer blandt andet LED-lysstofrør og el-besparende pærer til gadelamper. Firmaet samlede for nogle år siden produktionen på Lægårdvej i Holstebro.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094