23948sdkhjf

Dynaudio erstatter en prisvinder

Højttalerproducenten Dynaudio tager et nyt skridt på markedet for aktive, trådløse højttalere. Xeo 10 hedder firmaets nyeste produkt på markedet. En opdatering af og - med Dynaudios ord - erstatning for den prisvindende Xeo 2. 

Selvom Dynaudio ikke vil komme ind på, hvilke forventninger, der knytter sig til nyheden, er de store: 

- Vi kommenterer ikke på tal, men vi forventer, at Xeo 10 vil klare sig særdeles godt Xeo 2 og vores øvrige aktive højttaleres succes taget i betragtning, skriver John Steward, Global PR and Content Director, Dynaudio, i en mail til Electronic Supply. 

Dynaudio: Tale om udvikling og ikke strategi 
Lanceringen af den nye højttaler skal dog ikke ses som et strategisk træk mod konkurrerende brands på markedet, tilføjer han. 

- Vi var pionerer i segmentet (trådløse, aktive high end hi-fi systemer, red.). Xeo 10 er næste udviklingstrin for produktet, skriver John Steward.  

Xeo 10’s 14cm MSP woofer-system er blevet omarbejdet for at forbedre bassens og mellemtonens ydeevne. Den 28mm soft-dome-diskant har taget Xeo 2’erens design med sig, hvor hver driver er drevet af sin egen 65W digitale forstærker, der er indstillet efter og optimeret til præcis den driver, den opererer. 

DSP crossoveren har i Dynaudios nye Xeo 10 undergået en komplet gentuning, der med en højere delefrekvens betyder, at diskanten rækker lidt dybere i frekvensområdet. Det sikrer en bedre lydoplevelse næsten uafhængigt af lytterens placering i forhold til højtaleren.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187