23948sdkhjf

Slovenske Bojan har vækstet 500 pct. i Struer

For Bojan Sernek og hans virksomhed Distopik har opholdet hos Sound Hub i Struer medført, at der for alvor er blevet skudt gang i forretningen. Omsætningen er vokset med 500 procent, siden han i januar startede i acelleratorforløbet Sound Tech Accelerator. Det skriver magasinet Frekvens.

- Det er næsten latterligt at vi har kunnet vækste så meget. Men det er helt almindeligt for startups, fortæller Bojan Sernek til Frekvens.

Han ankom sammen med en enkelt medarbejder til Struer i januar, hvor han blev en del af acceleratorforløbet Sound Tech Accelerator Program. Hans virksomhed, Distopik, gør det muligt for lydingeniører og kunstnere at leje high-end lydudstyr, der ellers kan være for dyrt at få fat i. Hjemmesiden blev åbnet i 2018, men da det gik lidt langsomt med at sparke gang i forretningen, søgte han om optagelse i acceleratorprogrammet; en beslutning han ikke har fortrudt et øjeblik.

- Vi tænkte, at det ville være godt at komme her i et lydmiljø, men det har ikke bare været godt, det har været fantastisk. Det, at vi kan få virksomheden til at vokse på den her måde, og kunderne får glæde af vores idé, det er det, som driver mig, det føles magisk for mig, fortæller Bojan Sernek til magasinet.

Bojan Sernek fremhæver også det stærke netværk, der findes omkring Sound Hub, og det lokale økosystem af lydvirksomheder som B&O og Harman, og det er hans oplevelse, at folkene her er utroligt åbne og gerne vil dele deres viden.

Derfor overvejer Bojan Sernek nu at trække de slovenske rødder op for en stund og flytte både kæresten og en enkelt medarbejder til Struer i mindst et år. Gør han det, bliver Distopik måske på sigt en af de virksomheder, der kan gøre økosystemet i lydens by endnu stærkere.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078