23948sdkhjf

Rigmand skyder nye millioner i små robotter

Tiny Mobile Robots, der laver små robotter til blandt andet opmåling for landinspektører samt opstregning på sportsbaner og veje, har fået tilført 13 mio. kr., der skal fyre op under produktudviklingen og bruges på at afvikle gæld.

Læs også: Østjyder vil fordoble og fordoble og fordoble

Det skriver Børsen.

Det er den århusianske rigmand og bestyrelsesformand hos Tiny Mobile Robots Anders Fauerskov, der sammen med salgs- og marketingschef Mads Genefke samt Sune Larsen, der har været med til at udvikle robotterne, står bag den nye investering.

– Tiny Mobile Robots har formået at etablere sig på en lang række markeder, og det er lige nu relativt blue ocean overalt, hvor vi kommer frem. Derfor har jeg ikke tøvet med at stille yderligere kapital til rådighed, fortæller Anders Fauerskov til avisen.

Den århusianske rigmand, der i 2015 tjente et trecifret millionbeløb på salget af lydfirmaet TC Group, var også en del af den investorgruppe, der i 2018 skød penge i Malling-virksomheden. 

– Tiny Mobile Robots er endnu en lille virksomhed, men vi kan sagtens nå over 100 millioner kroner i omsætning. Foreløbig kratter vi jo kun lidt i overfladen. Og om et år vil vi køre med overskud, selv om vi øger omkostningerne, bl.a. ved at ansætte en salgschef og til udvikling, lagre osv., sagde han iden forbindelse til Børsen. 

Tiny Mobile Robots blev grundlagt i 2015 og har til hus i Malling lidt syd for Aarhus. I 2018, der er det senest offentliggjorte regnskabsår, havde virksomheden en bruttofortjeneste på 1,9 mio. kr. og et resultat, der før skat lød på – 3,8 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047