23948sdkhjf

Efsen UV & EB Technology vækster - nu også på grund af corona

Hos Efsen UV & EB Technology, der i mange år har specialiseret sig i UV-teknologi, har 2020 vist sig at åbne for et helt nyt marked.

Med corona-pandemien blev virus, smitte og beskyttelse lige pludselig noget som den brede befolkning begyndte at interessere sig indgående for.

Og da Efsen UV & EB Technology i foråret præsenterede en håndholdt UV-lampe, der kan inaktivere virus og bakterier på overflader, så blev produkterne revet af hylden. Og siden er efterspørgslen blot steget. Med nye produkter, som eksempelvis en UV-bænk, hvor man kan lægge ting i til desinficering på få minutter, så er interessen for produkter i denne nye kategori næsten eksploderet.

- Vi ser et niveau, hvor det her segment er gået fra næsten ingenting til at udgøre 25-30 procent af vores virksomhed, fortæller Thomas Efsen, der er direktør i Efsen UV & EB Technology.

Aftaler i 17 lande
Virksomheden har netop fastansat både en ny produktchef og en ny salgs- og marketingansvarlig til netop dette segment, hvor der just er skrevet distributionsaftaler med 17 lande og seneste ordre lyder på 60 håndholdte UV-lamper til en virksomhed i Sydafrika.

- Det er da fantastisk at opleve, at folk i almindelighed interesserer sig for vores produkter og kan se relevansen af dem i et helt andet perspektiv end for bare få måneder siden. Jeg har jo, i forskellige sociale sammenhænge, altid skulle komme med en lang forklaring på, hvad det egentlig er, vores virksomhed laver. Det har i hvert fald ændret sig nu, siger Thomas Efsen.

Siden corona-pandemien ramte i Danmark i starten af marts har Efsen UV & EB Technology udviklet den håndholdte model UV BARx1, et UV-TOWERx8 som kan desinficere for eksempel et mødelokale, et hotelværelse eller badeværelse og så den tidligere omtalte UV bænk, UV Bench by Salto Efsen, der har fået sit æstetiske udtryk i et samarbejde med den prisvindende danske arkitekt Kasper Salto.

Sidstnævnte UV-bænk kan man blandt andet finde i børnehaver, hvor legetøj bliver desinficeret, samt snart på Nationalmuseet, hvor det samme skal ske med de "audio-guides" som udleveres til publikum. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078