23948sdkhjf

Topchef ser frem til at tage hul på opsparet behov

Demant regner med, at segmentet høreapparater igen kommer ud med positive vækstrater i løbet af 2021. Det fortæller Børsen.

Den danske høreapparat-virksomhed, Demant, fremlagde tirsdag regnskab for 2020 og kunne her vise en samlet nedgang i forretningen på tre procent. Men med i det regnestykke skal en markant nedgang på 13 procent for høreapparaterne regnes med.

Salget af headsets i det nyligt opkøbte selskab Epos præsterede bedre end forventet på grund af netop nedlukninger og hjemmekontorer. Og det var medvirkende til at trække Demant frem i 2020.

Forventningen fra Demant er derfor, at man i løbet af 2021 vil se en markant bedring i omsætning og indtjening i takt med, at verdens lande bevæger sig tilbage mod normale tilstande.

- Man må bare konstatere, at der stadig er 3 mio. mennesker i verden, der ikke fik et nyt høreapparat i 2020, og det bærer vi med ind i 2021 og 2022. Der er ingen grund til at tro, at det meste af det ikke før eller siden vil komme tilbage. Det er ikke et forbrugsgode, men noget man på et tidspunkt erkender, at man har brug for, siger Søren Nielsen, CEO for Demant, til Børsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063