23948sdkhjf

Eks-minister og kendisinvestor vil sælge UV-lamper mod corona

En ny spiller har meldt sin ankomst på markedet for UV-udstyr, der kan desinficere og fjerne covid-19-vira. Denne gang fra en noget uventet side.

Tidligere udenrigsminister Anders Samuelsen er for nylig blevet direktør i virksomheden UV Medico, og nu er han gået sammen med en af sine gamle støtter Lars Seier om produktionen af UV-lamper mod corona.

Produktet er en lampe, som i stil med andre UV-produkter kan eliminere vira og bakterier. Forskellen her er, ifølge virksomheden, at "UV Medicos produkt kan bruges i miljøer, hvor der er mennesker til stede, da strålerne ikke gennemtrænger hud, øjne m.v. Det nye produkt, der er klar til salg inden for nogle uger, overholder alle gældende regulativer og er dokumenteret ekstremt effektivt", som det forklares i en pressemeddelelse.

På et pressemøde om den nye lampe, som forventes salgsklar i løbet af marts, kaldte direktør Anders Samuelsen produktet for "et vigtigt biddrag til bekæmpelsen af covid-19". Prisen forventes at ligge på omkring 15.000 kr. 

UV Medico er stiftet af Peter Johansen, som tilbage i 1990'erne var kendt for at lave diskoteklys og andet festudstyr gennem Martin Gruppen. Lars Seier blev både rig og kendt på at stifte - og siden sælge sin del af - Saxo Bank. Det er således en flok celebre herrer, som nu har kastet sig over det lysende desinfektionsmarked. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063