23948sdkhjf

Stærkt halvår for WS Audiology - forventer samlet vækst på 20 procent

Den danske høreapparetkoncern, WS Audiology, sikrede en organisk vækst på toplinjen på otte procent og et driftsresultat, der er 25 procent bedre end samme periode sidste år.

WS Audiology omsatte for 995 millioner euro og realiserede et driftsresultat EBITDA på 236 millioner euro i første halvår af det forskudte regnskabsår, (1. oktober 2020 – 31. marts 2021).

- WS Audiologys stærke resultater og bedringen i markederne fortsatte og tog til i styrke i 1. halvår af regnskabsåret for 2020/21, hvor vi udnyttede vores alsidige salgskanaler og forretningsmodeller, siger Eric Bernard, administrerende direktør for WS Audiology, i en pressemeddelelse.

- Mens vi ramte nogen modvind først i 2021 på grund af COVID-19-restriktioner, sikrede vi en stærk tilbagevenden i marts og fortsatte med at høste fordele af vores stærke innovationsevne og lanceringerne af Signia Xperience og Widex Moment i sidste regnskabsår, og vi formåede at skabe rekordhøj lønsomhed på baggrund af vores succesfulde integrationsarbejde, siger topchefen. 

Opsparet efterspørgsel i industrien

WS Audiology øger forventningerne til det samlede resultat. For året forventer man nu en omsætningstilvækst på 20 procent, mens man på driften forventer at lande 460 millioner euro. Sidste år realiserede man 331 millioner euro. 

- I forlængelse af den stærke udvikling i 1. halvår forventer vi at levere stærke resultater for regnskabsåret drevet af vores spændende produktlanceringer, udrulningen af vacciner på tværs af vores markeder og mulig frigivelse af opsparet efterspørgsel i industrien, siger Eric Bernard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062