23948sdkhjf

GPV fortsætter med udvidelser for at følge med efterspørgslen

Ovenpå at GPV nok engang har kunnet fremvise et rekordregnskab, begynder de også at se frem på en ny virkelighed.

Den nye virkelighed drejer sig blandt andet om, at de i oktober blev næsten fordoblet i størrelse i forbindelse med fusionen med schweiziske Enics.

De ser i det lys frem mod den resterende del af 2023, hvor de - som vanligt - kommer til at have masser at se til i den hastigt voksende EMS-branche. Derfor skal de opbygge en højere kapacitet, og det kommer til at ske gennem udvidelser.

I den seneste årsrapport lyder det, at de senest har udvidet kapaciteten på fabrikkerne i Slovakiet, Schweiz, Estland og Thailand, og ifølge en pressemeddelelse udsendt i forbindelse med regnskabet kommer der flere udvidelser til inden længe.

Mere præcist er der tale om, at man er i gang med at udbygge i både Sri Lanka og Thailand, hvor man forventer at kunne optage produktionen i henholdsvis andet og tredje kvartal i 2023.

Ligeledes lyder det, at man har iværksat planer om at udvide kapaciteten de steder i Europa, hvor omkostningerne er lavest, de såkaldte 'Best Cost Europe'-lokationer.

- Jeg ser frem til den ekstra plads, vi får til elektronik- og mekanikaktiviteter, når vi tager den nye topmoderne fabrik i Thailand i brug og til, at vi kan begynde at gøre brug af udvidelsen i Sri Lanka om et par måneder. Det bliver et vigtigt strategisk skridt fremad for os. På kort sigt har vi også igangsat kapacitetsudvidelser på tre af vores europæiske fabrikker, og det vil styrke vores leverancer til vigtige kunder, siger administrerende direktør Bo Lybæk i pressemeddelelsen.

Efter sammenlægningen med Enics har GPV i dag i alt 19 fabrikker i Danmark, Estland, Finland, Kina, Malaysia, Mexico, Schweiz, Slovakiet, Sri Lanka, Sverige, Thailand, Tyskland og Østrig.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Produktionsklyngen Made etablerer ny hub
Sackit rammer trecifret toplinje, men overskuddet er på skrump
Meew er gået konkurs
Sønderjyder vil indtage USA: - Vi er mere end fortrøstningsfulde
28 millioner kroner til stor forskningssatsning i droner
Lys-virksomhed henter ny CEO
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.078