23948sdkhjf

PCB-leverandør efter udenlandsk overtagelse: - Vi er ved at være landet på vores ben

I august i fjor blev PCB-leverandøren Møn Print overtaget af franske Icape Group og blev i den forbindelse til Icape Denmark, og her knap otte måneder senere er direktør Tina Pedersen godt tilfreds med samarbejdet.

Den første tid blev dog brugt på at vænne sig til, at der var nogle arbejdsgange, som skulle stemmes overens med moderselskabet.

- Det har været en vild rejse, sådan vil jeg sige det. Det er nogle voldsomme ting, der sker, når man går fra at være et lille firma til at blive indlemmet i en international virksomhed, siger Tina Pedersen.

Tina Pedersen nævner blandt andet, at de i begyndelsen skulle ændre på nogle rutiner og vaner, som de gennem årevis havde oparbejdet.

- Vi har for eksempel ikke været vant til en massiv mængde afrapportering. Der er mange ting, som man har haft i sit hoved, som nu skal ned på skrift hver måned, siger Tina Pedersen.

Alligevel er hun dog ved godt mod i den nye konstellation.

- Men nu er vi ved at være landet på vores ben og lærer at udnytte fordelene ved at være i en stor organisation. Fordelene er, at vi kan køre en væsentlig større mængde ordrer igennem per sælger, og der er andre i organisationen, der står for eksempelvis kontakten med fabrikkerne i Kina.

Og i det daglige er der i virkeligheden ikke ændret det store hos Møn Print.

- Ellers er det business as usual. Vi bestemmer stort set alt, og det er stadig os, der er ansigtet udadtil. Så vi skal bare lære at udnytte baglandet bedst muligt

What's not to like?

Der er endnu ikke offentliggjort årsrapport for 2022, men ifølge Tina Pedersen gik året "rigtigt, rigtigt godt".

Men det hænger ikke kun sammen med overtagelsen fra Icape Group, mener hun. De havde allerede gang i en god stime og "kunne performe 110 procent hele tiden."

Og nu, hvor de for alvor har lært at udnytte baglandet, tror Tina Pedersen på et endnu stærkere 2023.

- Vi forventer, at 2023 bliver bedre end 2022. For det er først i år, at vi for alvor bruger hele setuppet bagved og kan få glæde af det, siger hun.

Derfor er Tina Pedersen også samlet set fortrøstningsfuld, når hun ser på fremtiden.

- Vi har det godt, alle er glade - what's not to like?

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079