23948sdkhjf

EMS'er fyrede under corona - nu er de flere end nogensinde efter "crazy" år

Fynske Micro Technic havde under coronapandemien en svær tid, men det har de nu fået vendt.

EMS-virksomheden, der de seneste år har satset mere og mere på IoT, måtte under corona nedskære medarbejderstaben fra omkring 60 ansatte til 40, men i dag har de igen flere end 60 folk i Aarup på Fyn.

Faktisk har de haft så meget at se til siden da, at CEO Frank Max Laursen overfor Fyens Stiftstidende kalder de sidste par år for "crazy".

Frank Max Laursen har tidligere fortalt til Electronic Supply, at 2020 blev svært, fordi mange kunder var mere tilbageholdende i corona-tiden. Siden satset på mere IoT er det dog gået fremad.

Han fortæller, at Micro Technic leverer IoT-løsninger, der kan bruges i forbindelse med eksempelvis naturkatastrofer, og derfor ser han også et stort potentiale fremover - omend det kommer på en trist baggrund.

- Med de klimaforandringer, vi ser, bliver den slags udstyr mere efterspurgt, siger Frank Max Laursen til Fyens Stiftstidende.

Ud af de senere års forøgelse af medarbejderstaben er otte nye kommet til i udviklingsafdelingen, der nu tæller 13 ansatte, men de kommer også fremover til at søge flere ansatte både her og i produktionen.

Han siger til mediet, at de sagtens kunne ende med at være 80 ansatte om tre til fire år, men at det ikke nødvendigvis er et mål i sig selv.

Micro Technic havde i fjor et bruttoresultat på 37 millioner kroner og en bundlinje på godt 5 millioner kroner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079