23948sdkhjf

Pro-Automatic udvider produktionsarealet med 50 procent

Eltavleproducenten i Holsted råder nu over et produktionsareal på 6000 kvadratmeter. Udvidelsen er sket for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra ind- og udland.
- Alle vores el-tavler produceres i Danmark, og vi har lige udvidet vor produktion areal med 50 procent for at kunne efterleve efterspørgslen, så vi nu råder over 6000 kvadratmeter, hvor der produceres el-tavler af en hver art, siger Michael Schrøder, administrerende direktør hos Pro-Automatic, til Electronic Supply.

Tilfredsstillende regnskab
Regnskabet for 2013/2014 viser også, at virksomheden er inde i en god udvikling. I det seneste regnskabsår havde virksomheden en stigende bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner, og den landede på 41,5 millioner kroner.

- Vi har haft et meget tilfredsstillede resultat for 2013/2014 som vi er stolte af, dog må vi ikke regne med at kunne fortsætte i samme niveau, fordi konkurrencen er meget hård inden for el-tavle markedet, fortæller Michael Schrøder.

Overskuddet ramte samme niveau som forrige regnskabsår og endte på 7,5 millioner kroer.

Investeret i effektiviseringer
Pro-Automatic har produktionen i Holsted i Sønderjylland, og i alt har virksomheden 75 ansatte.

- Vi har igennem de sidste år automatiseret dele af vores produktion og effektiviseret mange af processerne for at kunne opretholde et konkurrencedygtigt niveau, og derved øge omsætningen og bundlinjen, siger administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079