23948sdkhjf

Produktnyhed: Nye teknologier inden for embedded control systems

RS har i marts 2008 lanceret nye teknologier indenfor embedded systemer, disse nye teknologier består af (SBC's) single board systemer fra førende producenter.
Single board systemer er en komplet computer bygget på et printkort, hvor hele designet er udviklet om en enkelt (MCU) mikroprocessor med RAM, IO og de nødvendige dele.

For at udbygge og videreudvikle på dette produktsortiment præsenterer RS nu de nyeste teknologier indenfor embedded kontrolsystemer.

For at give designingeniøren mulighed for at videreudvikle, designe og realisere egne applikationer tilføjer RS 683 nye produkter fra 12 førende producenter – fx:

ST Microelectronics præsenterer STM32 Coretex 32-bit ARM mikrokontrollere med udviklings-kit og STR9 ARM9 mikrokontrollere med tilhørende udviklings-kit.

Freescale med nye 8, 16 og 32 bit mikrokontrollere med tilhørende udviklings-kit, som er specielt designede trådløse applikationer og nogle specielt til bilindustri-sektoren.

Nye dsPIC og PIC24 mikroprocessorer fra Microchip.

Flash memory fra Spansion. SRAM/SDRAM og E2PROM fra ISSI.

Nye FRAM (ferroelectric random access memory) moduler fra Ramtron.

Nye programmérbare chips fra Cypress med udviklings-kit og mange andre.

Men den meste interessante nyhed er helt sikkert fra mikrokontroller-industrien. STM32 med deres nyeste mikrokontrollere med en bemærkelsesværdig præstation, lavt energiforbrug og til en konkurrencedygtig pris.

Kilde: RS Denmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094