23948sdkhjf

Produktnyhed: RS Components’ nye Embedded udviklingsplatform reducerer produktudviklingstiden

Universal RS Embedded Development Platform lanceret for at lette hurtig udvikling og design af mikrokontroller-baserede konstruktioner.
RS Components, førende distributør af elektroniske, elektromekaniske og industrielle produkter, lancerer nu eget sortiment af Embedded Development Platforme til mikrokontrollerapplikationer.

Det universale udviklingsværktøj, der er uafhængig af fabrikantspecifikke produkter og alene udbydes af RS, gør det lettere at forkorte udviklingstiden ved at tilbyde ingeniørerne en række af mikrokontrollerteknologier og applikationer til prototypeudvikling.

Konceptet er realiseret med RS Embedded Development Platform grundkort (Baseboard), der består af fire identiske udviklingsstationer. Grundkortet (Baseboard) sparer prototypetid og omkostninger ved at undgå det vedvarende behov for at indkøbe og tilpasse til fabrikatspecifikke udviklingssæt.

- Dette koncept og produkterne vil øge tempoet i vores designkæde ved at tillade os hurtigt og effektivt at evaluere en række udbudte mikrokontrollere i forskellige virkelige applikationer, udtaler Simon Morrison, administrerende direktør for NeuroRobotics Ltd.

Et udvalg af RS Embedded Development Platform plug-in CPU- og Applikations-moduler til grundkortet tillader ingeniører at evaluere fordele og ulemper ved mikrokontrollere fra forskellige fabrikanter i en række applikationer. Det dynamiske spektrum af mikrokontroller CPU- og Applikations-moduler vil også reducere introduktionsomkostningerne ved at realisere en løsning for ingeniører, idet det reducerer tiden og omkostningerne i forbindelse med søgning efter referencedesigns, design- og konstruktionsapplikations-kredsløb til løsninger omkring mikrokontrolleren.

RS Embedded Development Platform’en er udviklet til at imødekomme de stadigt stigende krav til udviklingsingeniører om at træffe de rette beslutninger mht. løsning, omkostninger og hastighed på prototypestadiet. Dette bliver stadig vigtigere, da virksomhederne søger at opnå konkurrencemæssige fordele gennem hastigheden, hvormed produkterne bringes på markedet samt teknologisk differentiering. Lanceringen indeholder en milepæl mere i RS’ Technology Solutions programmet.

- RS Embedded Development Platform’en forøger yderligere vores engagement i at supportere elektronik-udviklingsingeniører ved markant at reducere den tekniske barriere for ingeniører, der arbejder med at integrere ny teknologi i applikationer, udtaler Nick Jefferies, funktionschef for Elektronisk & Elektromekanisk division hos RS Components.

RS Embedded Development Platform kan leveres nu, og der kan findes yderligere oplysninger på http://www.rsonline.dk , hvor RS Embedded Development Platform, supporterende applikations-noter, programeksempler, diagrammer og komponentlister alle er tilgængelige således, at tiden fra koncept til markedsføring kan reduceres markant.

Kilde: RS Denmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063