23948sdkhjf

Produktnyhed: Fleksibel kvalitetskontrol i alle faser af SMD-produktionen

På ELEKTRONIK-08 introducerer SMT Solutions for første gang inspektionsløsninger fra i-PULSE til elektronikvirksomheder på det danske marked.
Som dansk distributør af blandt andet SMD-montageløsninger fra i-PULSE introducerer SMT Solutions nu også det brede program af visionløsninger til automatisk kvalitetsinspektion af både pastatryk og komponentmontage.

Visionsystemerne er opbygget som komplette in-line enheder, der meget let kan integreres i produktionslinjen dér, hvor man ønsker at foretage kvalitetsinspektionen. Det kan fx være efter pastatrykning, efter montage eller som slutinspektion efter reflow-ovnen. Ønskes en højere grad af fleksibilitet kan man vælge en semiautomatisk stand-alone model. Således findes der en løsning til snart sagt hvilken som helst SMD-produktion.

SMT Solutions markedsfører modellerne K2H-L, K5L og KX2H. Sidstnævnte anvender, ud over det almindelige CCD-kamera også røntgen til kontrol af ikke-synlige områder - såsom BGA og CSP-bumps.

Ved inspektion af print kan indlæringen af systemerne foregå på den enkle måde, hvor billeder af godkendte print indlæses i systemet for at danne grundlag for den efterfølgende inspektion. Denne funktion er tilgængelig for både pastatryk og komponentinspektion. For en mere præcis og detaljeret kontrol anvendes CAD-filer og inspektionsalgoritmer som grundlag for inspektionen.

Løsningerne præsenteres på ELEKTRONIK-08 på SMT Solutions stand 1734.

Kilde: SMT Solutions

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078