23948sdkhjf

RS Components tager Agilent Technologies ind i produktporteføljen

RS Components, førende distributør af elektroniske, elektromekaniske og industrielle produkter, har offentliggjort introduktionen af Agilent som sin senest tilkomne leverandør af test- og måleudstyr.
Agilent programmet kan leveres fra alle RS’ europæiske selskaber, hvilket giver kunderne adgang til et udvidet program af markedsledende test- og måleudstyrsprodukter.

Som en af de førende globale brands indenfor test- og måleudstyr har Agilents produkter en særlig appel til RS Components’ kundegrupper indenfor udvikling og produktion af elektronik. Agilent tilbyder kunderne instrumenter med high-end specifikationer indenfor multimetre, oscilloskoper og laboratoriestrømforsyninger. Programmet er optimeret mht. nøjagtighed, funktionalitet og brugervenlighed, for at brugerne kan registrere nøjagtige måleresultater, når de tester deres applikationer.

- Det er os en stor glæde at kunne samarbejde med Agilent, der er kendt for produkter med high-end specifikationer, fremragende pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Vore kunder i elektronikbranchen ønsker én enkelt pålidelig leverandør, der kan levere et bredt spektrum af produkter fra markedsledende producenter af test- og måleudstyr. Agilent opfylder til fulde disse kriterier, udtaler Kevin Thompson, funktionschef for Product

Management hos RS Components
RS tilbyder kunderne en komplet service, som nu yderligere styrkes af samarbejdet med Agilent. Gennem RS får kunderne nu online adgang til et fuldt lagerført Agilent program på www.rsonline.dk , komplet med teknisk information og produktparametre, som muliggør let og præcis udvælgelse af de ønskede produkter. Allesandro Pino, EMEA distributionssalgchef hos Agilent Technologies tilføjer:

- RS’ evne til at arbejde på tværs af geografiske og branchemæssige grænser og til at levere kunderne den bedst mulige service fuldendes af Agilents Basic instrumentportefølje af højkvalitetsprodukter.

Kunderne vil blive i stand til at gennemse, udvælge og bestille fra et program på 48 produkter fra Agilent, der lagerføres af RS og vil være til rådighed gennem alle RS’ europæiske web-sider.

Kilde: RS Denmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094