23948sdkhjf

Produktnyhed: SMT Solutions lægger endnu et lag på produktporteføljen

Siden 1. marts 2008 har SMT Solutions i Silkeborg haft eksklusivretten til salg af løsninger fra tyske Rehm Thermal Systems GmbH i Danmark.
SMT Solutions har således udvidet sin produktportefølje med Rehms termiske systemløsninger til
elektronikindustrien. Agenturet er kommet godt fra start. SMT Solutions har i løbet af de første måneder leveret flere Rehm-ovne til danske elektronikvirksomheder. Søren Tranberg, direktør i SMT Solutions, er godt tilfreds med, at virksomheden nu har udvidet programmet med netop Rehm.

- Rehm er kendt for sin høje kvalitet – og for et produktprogram, der særligt matcher store og mellemstore elektronikvirksomheder. Programmet udvides dog løbende, og senest har Rehm introduceret en serie af mere prisgunstige løsninger, der også henvender sig til de lidt mindre elektronikproducenter, forklarer Søren Tranberg.

SMT Solutions har i forvejen agenturer på internationalt anerkendte løsninger til elektronikindustrien. Produkterne fra Rehm omfatter konvektionsovne, Vapour Phase ovne, specialovne til tørring og hærdning samt den nyligt introducerede model RISE til selektiv lodning og avanceret rework.

I dag har Rehm henlagt den del af sin produktion til egen fabrik i Kina, der omfatter nogle af de gennemprøvede standard løsninger. De lavere produktionsomkostninger i Kina har gjort Rehm i stand til at udbyde et produktprogram til det mere prisfølsomme marked.

Rehm er dog fortsat garant for moderne og nytænkende løsninger. Produktionen af nye banebrydende løsninger finder – som hidtil – sted i hjemlandet, Tyskland. Rehm vil også fremover være kendetegnet ved
løsninger af høj kvalitet – oprindelsesland underordnet.

Rehm leverer nogle af de mest energioptimerede løsninger på markedet. Med Rehms dobbelte isoleringskoncept sikres en kort opvarmningstid og en efterfølgende stabil fastholdelse af temperaturer. Løsningerne kræver desuden et minimum af vedligehold, og alt i alt kan Rehm dokumentere et lavere energiforbrug samt reduceret nedetid. Det gør, at Rehms løsninger hører til blandt de allermest gunstige, når man opgør ”cost-of-ownership”.

SMT Solutions differentierer sig fra mange andre distributører i Danmark ved at råde over en serviceorganisation med specialiserede teknikere. Et team af fire rutinerede serviceteknikere varetager installation, indkøring, produkttræning, service og vedligehold – og står efter aftale til kundens rådighed 24 timer i døgnet. Der er ikke mange danske distributører i elektronikbranchen – om nogen – der kan matche det service-setup SMT Solutions kan trække på.

SMT Solutions vil være at finde på årets danske brancheudstilling, Elektronik 08, i Odense fra den 16.-18. september.

Kilde: SMT Solutions

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081