23948sdkhjf

RS Components lancerer gruppens nye produktionstilpassede service

RS Kunderne får nu valget mellem adskillige forpakningsmuligheder for præcist at imødekomme kundernes produktionsmængder.
RS Components, en førende distributør af elektroniske-, elektromekaniske- og industrielle produkter, lancerer en ny produktionsforpakningsservice. Den nye service giver kunderne mulighed for at bestille kundetilpassede produktmængder pakket på rulle, i rør, på bakker eller på løbende bånd til direkte anvendelse i den automatiske elektronikproduktion.

Denne service, som er udviklet på baggrund af omfattende kundeanalyser, giver kunderne mulighed for at bestille komponenter i fleksible antal passende til deres aktuelle produktionskørsler – uden ekstra omkostninger.

Serviceydelsen gælder 40.000 produkter fra 150 producenter på tværs af sortimentet af halvledere, passive komponenter samt elektromekaniske produkter.

- Produktionsforpakning er vores nyeste service, der yderligere styrker vores bestræbelser på at supportere vores elektronikdesign- og produktionskunder. Denne betydelige investering er den del af vort fortløbende program med nye services, som vi udvikler for at hjælpe vores kunder til hurtigt at bringe nye produkter på markedet, siger Ian Mason, CEO hos RS Components.

Udover de nye forpakningsmuligheder har RS tilføjet 100.000 reducerede priser for større ordreantal på tværs af sortimentet med mængderabatter på op til 35 %.

For alle produkter, de nye fleksible pakkestørrelser indberegnet, følger pakkeprocessen i de moderne lagerfaciliteter de skrappeste kvalitetsstandarder. Der bliver lagt vægt på detaljer såsom passende indløbstape til produkter på rulle, der sikrer, at produkterne fungerer korrekt ved isættelse. Ordrerne er klar til at blive afsendt samme dag som et led i virksomheden markedsledende leveringsservice således, at kunderne fortsat kan regne med RS’ dag til dag leverancer.

- Den nye service er specielt rettet mod vores kunders behov for små produktionsstykantal. Den giver kunderne en fleksibel og billigere løsning således, at de kan indkøbe de stykantal, som de skal bruge til en et specielt projekt og således, at de ikke bliver nødt til at lægge overskydende produkter på lager eller afskrive dem, siger Nick Jefferies, leder af RS’ Elektronik & Elektromekanisk Division.

Sortimentet af produkter i produktionsforpakning vil være tilgængelige online med et “P”, så de er lette at genkende. Kunderne vil desuden være i stand til at se forpakningsformat, angive det ønskede antal, checke aktuel lagerstatus og bestille online.

Kilde: RS Denmark - http://www.rsonline.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094