23948sdkhjf

Budkrig på dansk halvlederproducent

OPDATERET: Kinesere byder trecifret millionbeløb for Topsils siliciumforretning. Overbyder GlobalWafers på falderebet.
Topsil har netop modtaget et tilbud fra kinesiske National Silicon Industry Group (NSIG) for Topsils siliciumforretning på 335 millioner kroner. Det oplyser Topsil i en selskabsmeddelelse.

Ifølge et brev fra NSIG gælder tilbuddet de samme aktiver, som GlobalWafers tidligere har budt 320 millioner kroner for. Topsils ledelse har tidligere accepteret og anbefalet aktionærerne at sige ja til GlobalWafers tilbud. Nu har Topsils bestyrelse dog besluttet, at det er i selskabets og dets aktionærers interesse at undersøge dette nye tilbud yderligere.

Læs også: Topsil sælger siliciumforretningen for 320 millioner

Tilbuddet kommer lige på falderebet. Topsil afholder i dag, den 17. juni 2016, en ekstraordinær generalforsamling, som blev annonceret i forbindelse med GlobalWafers købstilbud. Topsil bestyrelse har givet både GlobalWafers og NSIG mulighed for at komme med et endeligt bud inden generalforsamling.

Læs også: Frasalg sender Topsil mod lukning

Såfremt Topsils aktionærer ikke godkender et salg til GlobalWafers på den ekstraordinære generalforsamling, forventer Topsils bestyrelse at acceptere et tilbud fra NSIG og vil indkalde Topsils aktionærer til en ny ekstraordinær generalforsamling i juli, hvor bestyrelsen bemyndiges til at gennemføre et salg af siliciumforretningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078