23948sdkhjf

Produktnyhed: Samarbejdsaftale mellem Semikron og RS Components

Semikron og RS Components A/S har indgået en samarbejdsaftale, så nu kan RS tilbyde kunderne dioder/tyristorer i mindre antal til hurtig levering.
RS lagerfører nu over 400 forskellige Semikron produkter med RS varenr. og dag til dag levering i Danmark fra RS gruppens centrale lagre i England og Tyskland – og netop de komponenter, som erfaringsmæssigt er de mest efterspurgte i eftersalgsmarkedet.
RS har specialiseret sig i levering af mindre antal fra dag til dag, og virksomhedens logistiksystem er gearet til at håndtere mange mindre ordrer, uden ekstra udgifter for kunden. Desuden kender RS som regel kunden i forvejen og kan ofte hjælpe med supplerende materiel, kabel, stik m.m., til løsning af den aktuelle opgave.

Aftalen med RS i Danmark er en udbygning af et mangeårigt samarbejde mellem Semikron og RS på de største europæiske markeder.

Mange af RS’ kunder er installatører og reparatører, der står og skal bruge en bestemt ensretter her og nu, og erfaringen viser, at mange maskiner og anlæg i Danmark fra leverandørens side er udrustet med Semikron komponenter.

- For vore kunder betyder aftalen, at RS nu kan yde en endnu bedre service til vore mange her-og-nu kunder i industrien, udtaler Produktchef Bilgihan Altintas, RS Components A/S.

Semikron, der er et tysk familieejet selskab med hovedkontor i Nürnberg, beskæftiger 3.000 mennesker worlwide. Semikron er en af de førende virksomheder på markedet for dioder/tyristorer og har en markedsandel på 37 % på verdensplan.

Kilde: RS Components - http://www.rsonline.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078