23948sdkhjf

Produktnyhed: ES 899 CO2 - sensor

Høj indendørs luftkvalitet er en vigtig faktor, hvis man ønsker høj produktivitet i kontoret eller høj indlæringsevne i klasseværelset.
For eksempel kan børneinstitutioner og skoler have store problemer med indeluftens kvalitet på grund af høj personbelastning. Det er særligt udtalt i institutioner, hvor bygningen er tæt, og hvor der ikke er mekaniske ventilationsanlæg. Det kan resultere i højt CO2-niveau og for høj temperatur.
ES 899 CO2-sensor kan sammen med få ventilationskomponenter bidrage betydeligt til komfortforbedringer. ES 899 måler både CO2-indhold og temperatur, og har integreret regulator med mange anvendelsesmuligheder. Den kan bruges til komplet styring af ventilation i kontor, klasse- eller institutionslokale, eller som CO2-sensor i mere komplicerede ventilationssystemer.

En væsentlig sidegevinst ved at indregulere ventilationen efter CO2-niveauet er, at der kun bruges den nødvendige energi til ventilation, hvilket giver en energibesparelse.

ES 899 har to 0-10V udgange, som kan anvendes uafhængigt af hinanden. En proportional udgang med det aktuelle CO2-niveau, og en reguleringsudgang beregnet til styring af et spjæld eller et ventilationsanlæg. Rumtemperaturen kan indgå som en ekstra parameter i reguleringen, dog altid sekundært, da det først og fremmest er CO2 der reguleres.

For større anlæg kan leveres en model med indbygget kommunikation via MODBUS. Som tilbehør til ES 899 kan der leveres en strømforsyning i samme indbygningsform. Alternativt kan strømforsyningen leveres indbygget i en tilslutningsboks til en ventilations-spjældmotor, hvor der er en 230V relæudgang til at åbne og lukke spjældet.

Kilde: LS Control - http://www.lscontrol.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078