23948sdkhjf

Produktnyhed: RS Components introducerer yderligere 8.000 produkter fra Texas Instruments

RS kan nu tilbyde et udvalg på mere end 11.000 Texas Instruments-produkter til levering direkte fra lager.
RS Components introducerer nu 8.000 nye produkter fra Texas Instruments Inc. RS vil fremover lagerføre mere end 11.000 TI-produkter og kan derfor tilbyde kunderne i Europa og Asien et bredt sortiment til bestilling online og til levering direkte fra lager via RS’ hjemmesider. Elektronik-designingeniører vil kunne vælge fra et omfattende udvalg af TI-produkter, der blandt andet byder på mere end 2.000 nye logikkredse, 1.800 forstærkere og lineære komponenter, 1.500 strømstyringskomponenter og mere end 1.000 nye interface- og opkoblings-produkter. Hvad enten det drejer sig om hurtigere hastighed, større præcision, lavere effekt eller mindre størrelse, kan RS tilbyde det bedste udvalg af TI-løsninger til designingeniører, der stiler mod at differentiere deres design.

- Elektronik-designingeniører er konstant på udkig efter højkvalitets- web-baserede leverandører, fordi de leder efter produkter og løsninger i forbindelse med udviklingen af nye designs. Vi er meget glade for RS’ gode kontakt til designingeniører, deres udvalg af eCommerce-løsninger til elektronikkunder såvel som deres solide og omfattende produktudvalg, siger Christoph Gromann, Analog Marketing Manager for Texas Instruments i EMEA.

Som kommentar til introduktionen, siger Chris Page, General Manager for elektronikområdet i RS, at sortimentsudvidelsen af TI-produkter giver designingeniører det bedste bud på kvalitet, pris og tilgængelighed. Page tilføjer:

- Hos RS er vi henrykte over, at Texas Instruments støtter os, og vi er overbeviste om, at vores kunder vil finde bredden og dybden af vores sortiment meget overbevisende.

Alle 11.000 TI-produkter kan bestilles online, komplet med alle de omfattende tekniske data, der er nødvendige for let og præcist at kunne vælge produkter til omgående levering direkte til kunden.

Kilde: RS Components - http://www.rsonline.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.131