23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny produktserie fra Phoenix Contact

RS Components er den første distributør, der er blevet tilkendt “first-to-market” rettighederne til at introducere Phoenix Contact’s nyeste produkter, PSR-TRISAFE, CONTACTRON EEM og strømforsyninger.
Phoenix Contact er producent af elkomponenter og systemløsninger til industriel og apparat-konnektering, automation, elektronik-interface og overspændingsbeskyttelse.

Den nye og forbedrede serie, der blev lanceret på Hannovermessen i april måned, kan nu leveres fra RS over hele Europa, og en lancering på verdensplan vil følge om kort tid. Disse er de sidste nye produkter fra Phoenix Contact, som tilbyder kunderne de mest innovative løsninger til sikring af deres arbejdsprocesser.

- Phoenix Contact glæder sig over samarbejdet med RS omkring distributionen af vores nye produktserier. RS’ brede kundedatabase betyder hurtig adgang til markedet, og vores produktserie af høj kvalitet giver både RS Components og Phoenix Contact mulighed for at udvide vores muligheder på markedet. RS’ høje serviceniveau og vores fokus på innovation giver begge parter i dette partnerskab mulighed for at imødekomme kundernes behov nu og i fremtiden, siger Frank Stührenberg, Executive Vice President Sales – bestyrelsesmedlem i Phoenix Contact.

De nye produkter fra Phoenix Contact er designet til at flytte grænserne for innovation. CONTACTRON EMM - Elektronisk Motor Manager overvåger permanent motorernes aktuelle status Den identificerer øjeblikkeligt kritiske over- og underbelastningstilstande på motoren, giver avancerede advarsler om fejl og beskytter således systemet og optimerer på samme tid serviceintervallerne. Strømforsyningsenheder i den førende teknologi og af høj kvalitet fra Phoenix Contact forsyner pålideligt din styretavle. Den nye og meget funktionelle QUINT POWER SFB med 40 A udgangsstrøm tilbyder SFB teknologi (Selective Fuse Breaking Technology) og præventiv funktionsovervågning (Preventive Function Monitoring) i et kun 96 mm bredt hus. Hvis de standard termisk-magnetiske automatsikringer op til B25 / C13 udløses, får man rapporteret kritiske driftsforhold, inden en eventuel fejl opstår.

PSR-TRISAFE er det nye konfigurérbare sikkerhedsmodul. I kun et modul kan brugeren nu implementere overvågning af hele sikkerhedskredsløbet i en applikation. Med implementeringen af nye retningslinier og standarder for maskinsikkerhed ved udgangen af 2009 betyder det, at PSF-TRISAFE supporterer brugeren ved hvert eneste trin i implementeringen af de nye sikkerhedskrav. Ann-Marie Bosworth, Head of Process Control and Automation hos RS Components forklarer:

- Vi er meget glade for, at Phoenix Contact har valgt RS Components til at være de første på markedet til at distribuere deres produkter. Vi har forpligtet os til at arbejde med førende fabrikater for at kunne præsentere kunderne for de nyeste teknologier.

Kilde: RS Components - http://www.rsonline.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078