23948sdkhjf

Finalister og jury fundet til DesignLab 2010

Skabe, der selv renser tøjet, udendørs køleskabe, der holder maden kold via solenergi og aftensmad, der tilberedes via virtual reality. Det er blot nogle af de innovative designkoncepter, der har nået finalen i Electrolux’ Design Lab-konkurrence.
Electrolux bad i år designstuderende fra hele verden om at komme med deres kreative løsninger på hjemmet anno 2050 – det kompakte liv med markante miljøudfordringer i den anden rumalder. Flere end 1.300 designspirer indsendte deres idéer, og feltet er nu snævret ind til otte finalister. De er klar til at præsentere deres innovative designkoncepter i årets Electrolux Design Lab-konkurrence ved finalen på 100 % Design i London den 23. september.

- For hvert år bliver bidragene til Electrolux Design Lab-konkurrencen af højere og højere kvalitet. De otte finalister er nået så langt grundet deres evne til at forstå og besvare den udfordrende designopgave, vi har stillet, og de skal have et stort klap på skulderen for deres innovative løsninger, der tilgodeser effektiv udnyttelse af hjemmet, siger Henrik Otto, SVP for Global Design hos Electrolux.

Juryen stiller med stærkeste hold
De otte finalister skal imponere fire af de mest respekterede designere inden for industrielt design.

I ekspertjuryen, som afgør Design Lab 2010, sidder Ineke Hans (stifter af designbureauet Inekehans/Arnhem), Benjamin Hubert (Design of the Year, British Design Award 2010), Jon Marshall (studio director i BarberOsgerby) og Henrik Otto (senior vice president i Global Design Center, Electrolux).

De fire dommere skal bedømme de otte finalister, og juryen vil vurdere designkoncepterne ud fra intuitivt design, innovation og forbrugerindsigt. Vinderen af Design Lab 2010 bliver belønnet med 5.000 euro samt et seks måneders betalt internship på et af Electrolux’ Global Design Centre. Anden- og tredjepladsen får hhv. 3.000 og 2.000 euro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094