23948sdkhjf

Aalborgensisk ingeniørvirksomhed åbner på Sjælland

Den 1. december kunne Idoc åbne lågen til virksomhedens nyeste afdeling

Idoc i Aalborg har i 2017 oplevet en stigende vækst, vundet en rammeaftale med Forsvaret, og nu åbner ingeniørvirksomheden så en ny afdeling i Ballerup. 

- 2017 har været et rigtig godt år for idoc, og med den stigende efterspørgsel på vores ydelser er det en naturlig udvikling, at vi udvider til Sjælland, siger Peer Mørk, administrerende direktør for Idoc. 

- Ved at minimerer afstanden til både de sjællandske produktionsvirksomheder, hvor vi leverer konsulentydelser til flere forskellige projekter, og Forsvarsministeriets materiel- og indkøbsstyrelse, hvor vi har rammeaftalen angående ingeniørarbejde og teknisk support, uddyber han. 

Flere folk på vej i det nye år
Den daglig leder af den nye afdeling i Ballerup, bliver Steffen Karlshøj. Han er uddannet industritekniker fra Man B&W samt produktionsteknolog fra UCN, og har siden 2011 arbejdet som projektleder for Idoc.

Afdelingen, i Ballerup, skal i løbet af 2018 udvides med flere medarbejdere til at håndtere de forskellige projekter.

Idoc består på nuværende tidspunkt af 50 medarbejdere, hvor de fleste arbejder fra hovedkontoret i Aalborg. Firmaet blev grundlagt i 2010, da der hos Forsvaret var et behov for teknisk dokumentation af køretøjer i Afghanistan. Ud over afdelingerne i Aalborg og Sjælland har Idoc også en afdeling i Polen.

Læs mere om: Idoc
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066