23948sdkhjf

Stort ordreindtag sikrer Mermaid fremgang

Første halvår gav fremgang i både omsætning og indtjening for display-producenten, der dog ikke forventer helt samme resultat for året som i 2010.
Med en omsætning på 33,6 mio. kr. præsterede Mermaid en stigning på 8 procent i forhold til samme periode sidste år.

Også på målt på resultat før afskrivninger (EBITDA) var der fremgang, idet indtjeningen for 1. halvår 2011 lød på 3,9 mio. kr. mod 1,8 mio. kr. i 2010.

Forventer plus på 7-10 mio. kr.
Mermaid fremhæver især de store aftaler med Arriva, City Trafik og Man Bus & Last samt forlængelsen med Color Line som vægtige faktorer.

Endelig har Mermaid landet en aftale med Fiskars samt en række mindre og nye kunder.

Samlet set forventer Mermaid en omsætning for 2011 på 75-85 mio. kr. mod 83,8 mio. kr. sidste år, mens EBITDA anslås til at ligge på 7-10 mio. kr. for hele året mod 12,7 mio. kr. sidste år.

Ekstra ressourcer i Sverige
Tilbagegangen skyldes ikke bare, at 2010 var et glimrende år, men skal også ses i lyset af, at finanskrisen forsinker visse projekter, oplyser Mermaid:

- Selskabets pipeline fortsætter sin positive udvikling, dog ses en træghed i perioden fra et projekt identificeres til at kunden tager endelig beslutning om aftaleindgåelse.

Endelig skal det nævnes, at den norske afdeling, Mermaid Norway, har haft et godt 1. halvår, mens tingene i Sverige ser anderledes negativt ud.

- Det norske datterselskab har udviklet sig som forventet hvorimod det svenske datterselskab ikke har udviklet sig som forventet. Som en konsekvens heraf er der ansat yderligere salgsressourcer i det svenske selskab, og det er ledelsens klare overbevisning, at driften i 2. halvår 2011 vil forbedres i forhold til driften i 1. halvår, men desværre ikke nok til at sikre det svenske datterselskab et positivt resultat i 2011, oplyser Mermaid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094