23948sdkhjf

EOT-arrangører ser frem til at samle elektronik-branchen til juni

EOT - Electronics of Tomorrow 2021 er i de store linjer klappet og klar. Hallen er booket, maden er bestilt. Det kommer til at ske.

De sidste detaljer skal selvfølgelig pudses af, men planen er, at elektronikbranchen kan se frem til at samles i starten af juni. Nærmere bestemt 1.-3. juni i MCH Messecenter Herning.

Det fortæller de ansvarlige arrangører, projektchef Mona Jakobsen og assisterende projektleder Christina Rosenlund til Electronic Supply.

Sammen med en udviklingsgruppe med repræsentanter fra elektronikbranchen har de tegnet og tilrettelagt årets messe.

- Vi glæder os, og vi kan mærke, at folk glæder sig. Man kan ordne meget over telefon og teams, men det personlige møde kan altså noget helt særligt, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Spirende optimisme

De sidste mange måneder, under påvirkning af corona og restriktioner, har medført en stribe af aflysninger og udskydelser i hele verden af alt lige fra Olympiske Lege til generalforsamlinger i kolonihaveforeninger.

Senest måtte MCH udskyde Formland-messen, der var programsat i starten af marts.

Men med fire måneder til juni, og en spirende optimisme omkring vaccinationer og genåbning af samfundet gør, at MCH Messecenter Herning forudser, at EOT kommer til at løbe af stablen. I den ene eller den anden form.

- Vi er selvfølgelig meget opmærksomme og kan garantere, at vores arrangementer altid vil være i overensstemmelse med de gældende regler og anbefalinger fra myndighederne, siger Mona Jakobsen.

The Things Conference on Tour

Electronics of Tomorrow får et ekstra internationalt snit i 2021. Den populære LoRaWAN konference ‘The Things Conference on Tour’ gæster for første gang Skandinavien, og det kommer til at være et ekstra trækplaster for EOT, der sidste gang samlede i omegnen af 2000 branchefolk.

- Vi arbejder i konference-gruppen lige nu med at få konfirmeret de endelige aftaler med nogle meget spændende key-note speakers i forbindelse med The Things Conference on Tour. Og vi ser meget frem til om meget kort tid at kunne offentliggøre navnene, siger Christina Rosenlund, assisterende projektleder på EOT.

Det lægger dog allerede fast, at et af årets konferencespor blever det højaktuelle emne 5G. Der bliver også et IT-spor, hvor IT-sikkerhedskonsulent Keld Norman bliver en af keynote-speakerne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047