23948sdkhjf

Forretningen vokser og faciliteterne kan ikke følge med: Foss vil bygge ny fabrik på 20.000 kvadratmeter

Det går godt for Hillerød-virksomheden Foss. Det er svært at argumentere imod, efter de tidligere på året fremlagde et 2021-regnskab, der bød på en rekordomsætning på 2,3 milliarder kroner.

Og den store succes med især eksporten betyder nu, at virksomheden, der udvikler udstyr til kontrol og analyse i fødevareproduktion, nu har set sig om efter mere plads. Og nu har de købt en grund på 15 hektar i Vinge af Frederikssund Kommune.

Her er det planen, at de vil opføre en ny fabrik på godt 20.000 kvadratmeter, lyder det i en pressemeddelelse.

Og årsagen er ret klar:

- Vi står i den lykkelige situation, at forretningen vokser – endda ret betydeligt. Det har medført de naturlige og glædelige konsekvenser, at vores nuværende produktionsfaciliteter ikke længere kan følge med udviklingen og efterspørgslen. På den baggrund har vi i noget tid forberedt og arbejdet med mulighederne for at opføre nye, moderne og bæredygtige produktionsfaciliteter til at erstatte vores nuværende i Hillerød, siger administrerende direktør, Kim Vejlby Hansen.

Selvom de nuværende produktionsfaciliteter er ved at være udtjente, så kommer deres udviklingsafdeling - deres "innovationscenter" - fortsat til at ligge i Hillerød, hvorfor det også var vigtigt at finde en grund i nærheden til fabrikken, der kommer til at beskæftige cirka 250 medarbejdere.

Før købet går endeligt igennem, skal der vedtages en lokalplan for erhvervsområdet. Herefter er det planen, at Foss med det samme vil påbegynde opførelsen af de nye produktionsfaciliteter, som forventes at stå klar til brug i 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125