23948sdkhjf

Excitor står klar til at lukke hullet efter Nokias afvikling af Intellisync

Nokias udmelding om at stoppe udvikling og salg af Intellisync kan blive en stor hovedpine for virksomheder med behov for effektiv administration af mobiltelefoner og sikker mobil e-mail.
Med sin DME-løsning står Excitor parat til at tage imod de kunder, som Nokia efterlader, og de Intellisync-partnere, som nu står uden en sikker løsning til mobile device management i deres produktportefølje.

Mandagens udmelding fra Nokia om, at de fra udgangen af oktober stopper med at udvikle og sælge Nokia Intellisync Device Management, File Sync, Application Sync, og Behind-the-Firewall Wireless Email, har skabt bevægelse i markedet for sikre, mobile løsninger til virksomheder.

Excitor er parat til at hjælpe de mange Nokia Intellisync-kunder, der ikke kan leve med en løsning, hvortil der om 30 dage ikke længere kan købes flere licenser, som ikke bliver videreudviklet, og som snart har begrænset support. Hjælpen består i et kortvarigt, men særdeles attraktivt tilbud om konvertering af Intellisync-licenser til DME-licenser.

Excitor er i træning med denne øvelse. For gennem de seneste to år har Excitor oplevet en stor tilgang af større, sikkerhedsbevidste kunder, som hidtil har brugt Intellisync, men som har ønsket at skifte til Excitors DME-løsning. DME er nemlig efterhånden blevet kendt som den eneste løsning på markedet, der tilbyder den nødvendige sikkerhed kombineret med central administration og understøttelse af et bredt udvalg af telefoner. Således leverer Excitor bl.a. markedets eneste krypterede e-mail klient til Apples iPhone.

- Vi har siden tirsdag været i dialog med nogle af de største Intellisync-partnere med henblik på at sikre dem mulighed for fortsat at kunne servicere kunder med en fremtidssikret mobility løsning, der omfatter høj sikkerhed og effektiv central styring til alle telefontyper. Dette er muligt uanset om de står overfor Exchange eller Domino kunder, slutter Torben Haase, adm. direktør i Excitor A/S.

Kilde: Excitor

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125