23948sdkhjf

Vestas modtager fire svenske ordrer på i alt 59 MW

Vestas og svenske Eolus Vind har underskrevet kontrakt på levering af møller til fire projekter i det sydlige Sverige.
De fire vindprojekter, der sammenlagt bliver på 59 MW, kommer til at bestå af 29 Vestas-møller. 23 møller af typen V100-1.8 MW, fire af typen V112-3.3 MW og to styk af Vestas’ V90-2.0 MW-mølle.

Kontrakterne omfatter levering, installation og idriftsættelse af vindkraftværkerne. Hvert projekt indeholder desuden en 10-årig Active Output Management (AOM) 4000 fuld tilgængelighed servicekontrakt.

De første tre vindprojekter forventes installeret i løbet af tredje kvartal 2014, mens det sidste projekt først skal være klar i løbet af fjerde kvartal 2014.

- Vestas har været meget imødekommende og professionelle, hvilket vi virkelig sætter pris på. Det tilbud, Vestas gav os, matchede vores forventninger, og vi ser frem til det samme gode samarbejde, som vi har haft i tidligere forretninger med Vestas, siger Per Witalisson, adm. direktør for Eolus Vind.

- Disse projekter bekræfter det stærke bånd, der er mellem Eolus og Vestas. Vi er stolte og ydmyge over den tillid, Eolus fortsætter med at vise os i forhold til vores evne til at være med til at realisere deres ambitioner for vindkraft, siger Vestas’ Northern Europe president, Klaus Steen Mortensen.

Med disse fire projekter runder Vestas faste ordrer til Eolus på mere end 400 MW.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157