23948sdkhjf

Nyt produktionsanlæg skal styrke ETK Elektroniks konkurrencekraft

Den midtjyske elektronikfabrik er ikke bange for at tage konkurrencen op med kinesiske leverandører, og et nyt produktionsanlæg skal gøre ETK Elektronik endnu bedre.
Håndværkerne arbejder for øjeblikket på fuld kraft for at færdiggøre en 5.500 kvadratmeter stor produktionshal, hvor der siden hen skal monteres fire nye produktionslinjer med en kapacitet på 48.000 enheder i timen. Med det nye produktionsapparat i ryggen vil ETK Elektronik bevise, at en dansk producent sagtens kan konkurrere med producenter fra Asien. Det skriver Ingeniøren.

- Vi kan til enhver tid udfordre prisen på at få produceret mellemstore serier i Kina. Det kræver blot, at man gør sig den ulejlighed at indregne de samlede omkostninger ved at få serierne produceret, og så viser det sig, at Danmark stadig er et billigt land at producere elektronik i, forklarer ETK Elektroniks salgsdirektør Michael Ravn.

Han begrunder blandt andet den gode konkurrenceevne med, at de danske elektronikfabrikanter ligger i skarp konkurrence, og ad den vej har rationaliseret kraftigt. Hos ETK Elektronik har man blandt andet trimmet produktionen gennem et LEAN-projekt, og så har man fravalgt selv at investere i asiatiske produktionsfaciliteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065