23948sdkhjf

Nokia og Siemens lancerer produktportefølje

Nokia Networks og Siemens lancerer sin samlede produktportefølje for kunder og ansatte i februar. Lanceringen skal medvirke til en fortsat åben linje og forhåbentlig skaber det en diskussion af produkterne.
Nokia Networks og Siemens lancerer sin samlede produktportefølje her i februar. Begivenheden skal bl.a. invitere til samtale med faglige repræsentanter inden for personaleforandringer, som sammenlægningen jo kommer til at indebære. Det skriver Dagens Industri.

- Efterhånden som vi fortsætter med at gøre store fremskridt med integrationen af Nokia Siemens Networks, er det afgørende vigtigt, at vi kan beholde det stærke bånd, som vi har oplevet fra vores kunder. Derfor vil vi fortsætte med at give tydelig information om vores fremtidige produktplaner, siger Nokia Networks chef Simon Beresford-Wylie.

Som led i sammenlægningen forventes det, at personlaestyrken reduceres med 10-15 procent i løbet af den kommende fire år. Beregningen er foretaget ud fra den nuværende personalestyrke, der sammen tæller godt 60.000 ansatte.

Nokia vurderer, at fusionen mellem Nokia og Siemens vil være fuldt etableret i første kvartal i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095